Hirdetés

Díjnyertes ventilátort mutogat a Noctua



|

Többek között a díjnyertes NF-A12x25 ventilátorát is megmutatta a Noctua - az újdonságot a Computexre is elvitte.

Hirdetés

Bár a 2019-es Computex alapvetően véget ért, még mindig szállingóznak róla érdekességet. A Noctua például több új és frissített PC-hűtőt is mutogat. Többek között a díjnyertes NF-A12x25 ventilátort is kiállította a gyártó, de ventilátor nélküli hűtőegységeket is villantott. 

Hirdetés

A Noctua mindig is úgy igyekezett lenyomni a gépházban a hőmérsékleteket, hogy ehhez csak minimális zaj, vagy semmilyen hang ne társuljon. A gyártónak akad egy 1,5 kilogrammos ventilátor nélküli hűtője is, ami akár 120 wattos processzorokkal is megbirkózik (vagy például az Intel Core i9-9900K-val a Prime95 alatt). Ugyanazzal a bordával és egy NF-A12x25 ULN-nel a 180 watt sem akadály. 

Az NH-D15-ös ventilátor pedig akár a 435 wattos AMD Threadripper 2990WX processzorral is megbirkózik. Ez, valamint az NH-D15S is extra hőcsővel frissültek, illetve a felületük 10 százalékkal nőtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.