Hirdetés

Extrém teljesítményt hoznak az új Razer Blade Studio Edition laptopok



|

Turing-alapú Quadro RTX 5000 GPU került a Razer új Blade 15 és Blade Pro 17 Studio Edition laptopjaiba.

Hirdetés

A Razer sok évig igyekezett kedvezni a hardcore gamereknek, most viszont már azokat is kiszolgálná, akik bivalyerős munkaállomást akarnak. Éppen ezért itt a 15,6 hüvelykes Blade 15 Studio Edition és a 17,3 hüvelykes Blade Pro 17 Stuido Edition. 

Hirdetés

Ezek a meglévő Blade 15-re és a Blade Pro 17-re építenek, fehér külsővel, és adott a Core X eGPU-támogatás is. A nagy különbséget a névből sejthetően azonban a Turing-alapú NVIDIA Quadro RTX 5000-es GPU jelenti (a GeForce RTX GPU helyett). 

A nagyobb modell sajátossága még, hogy akár 8-magos Core i9-9880H chippel is kérhető. A kisebb laptop pedig OLED-es kijelzővel is vihető lesz. 

Sajnos Xeon CPU egyik Blade Studio Edition laptopba sem kérhető, ami a teljesítmény stabilitásával és az ECC kompatibilitással kapcsolatos kérdések miatt egyeseket zavarhat. 

Az új notebookok még az év vége előtt megérkeznek, de a konkrétumokra és a vételárakra még várnunk kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.