Hirdetés

Fából és fémből vannak az új HP Envy laptopok



|

Ha valaki megunta a műanyag és szokványos laptopokat, akkor a HP új Envy modelljei azonnal elcsábítják majd, ezeknek a gépházánál valódi fát is használtak.

Hirdetés

A legtöbb laptop és hibrid táblagép fém és/vagy műanyag házat használ, esetleg néha az üveg is közbeszól. A HP tavaly rázta fel a mezőnyt azzal, hogy bőrrel dobta fel a Spectre Folio tabletet. Most pedig fával alkotta meg az új Envy laptopokat. 

Hirdetés

Idén ősszel érkeznek a fára építő Envy laptopok, amelyek alapvetően fém házat használnak, de a csuklótámaszos részt vékony réteg fával vonták be. Az egységesebb dizájn érdekében az érintőpadot és az ujjlenyomat-olvasót is ilyennel fedték. 

A HP megbízható forrásokból szerzi be a fát, és több színt kínál majd. Sajnos árakat és részletes specifikációkat még nem említett a HP, ezekre csak a megjelenéshez közeledve derül majd fény. Az viszont biztos, hogy az Envy 13 és 17, valamint az Envy x360 13 és 15 lesz ilyen verzióban. A HP hosszú üzemidőt, vékony kávát és opcionálisan OLED-kijelzőt is ígér. 

A 13 és a 15 hüvelykes laptopok Intel és AMD chipekkel is vihetőek lesznek majd, de az Envy 17 csak Intel lapkával lesz kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.