Hirdetés

Frissíthető minden egyben PC lett a HP Mini-in-One



|

Nagyjából egy kijelzőbe épített moduláris PC-ről van szó, a könnyebb fejleszthetőség érdekében.

Hirdetés

A minden egyben PC-k igazán helytakarékosak, elvégre kombinálják a PC-t ás a monitort, így pedig nem vesznek el értékes extra helyet az asztalon vagy mellette. Hátrányuk ellenben, hogy általában nem frissíthetőek, tehát felújítás helyett új terméket kell vásárolni. 

Hirdetés

A HP ezen a problémán segít az új Mini-in-One minden egyben PC-jével. A 23,8 hüvelykes kijelző hátul egy külön foglalatot kapott, amibe be lehet csúsztatni egy HP Mini PC-t. Aki memóriát vagy tárhelyet szeretne fejleszteni, az csak kiveszi hátulról a mini PC-t, kinyitja, majd elvégzi a fejlesztéseket, és visszateszi a monitorba a gépet. Természetesen alaplap és processzor nem cserélhető, de erősebb HP Mini külön azért elérhető. 

A Mini-in-One 24 Display augusztusban, 279 dollárért érkezik, ehhez viszont még szükség van a HP Mini PC-re is. 

VESA rögzítési lehetőséggel egy monitor vagy tévé hátuljára egyébként Intel NUC vagy hasonló eszköz már most is rögzíthető, a HP megoldása azonban letisztultabb, simább dizájnt ad, kevesebb kábellel. Ráadásul a PC és a kijelző egyetlen gombbal kapcsolhatóak be. 

A képernyő egyébként 1920 x 1080-as, 60 Hz-es, LED-es háttérvilágítású, tükröződésmentes, sztereó hangszórókat és 1080p-s, elzárható webkamerát is kapott. A HP Mini PC-hez USB-C-n csatlakozik. Akár HP ProDesk vagy EliteDesk Mini G5 SFF PC-kkel is használható, maximum 65 wattos processzor mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.