Hirdetés

Kiderült, hogy milyen lesz a jövő modern Windows rendszere



|

A Microsoft a Computexen osztotta meg a terveit azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz az új, modern Windows.

Hirdetés

A múltbeli Windows-kiadásokat megvizsgálva elmondható, hogy két fő Windows-verzió között maximum 5 év szokott eltelni. Mivel a Windows 10 még 2015 közepén érkezett meg, a következő nagy mérföldkő 2020-ban jöhet. 

Hirdetés

Bár időpontokról nem beszélt a Microsoft, a Computexen elárulta, hogy milyen jövőt képzel el a modern Windows számára. A Windows a felhő és a mesterséges intelligencia irányába megy tovább. 

Roanne Sones, a Microsoft üzleti alelnöke elárulta, hogy egy közelgő nagy Windows-verzió olyan funkciók irányába mozdul el, mint az észrevétlen frissítések, a fokozott biztonság, a mindig élő 5G-s kapcsolat és a fenntartott teljesítmény. Az új Windows nyit majd a felhős kapcsolatok és a mesterséges intelligencia iránt, valamint új formákat, összehajtható eszközöket is támogat majd. A vezérlés érintéssel, tollal és szemkövetéssel is megoldható lesz. 

A Windows 10-ben megjelent PC és okostelefon közötti kapcsolatot még tovább fejlesztenék az új Windowsban, de a gépi tanulásra, az arcfelismerésre is odafigyelnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.