Hirdetés

Még erősebb lesz az MSI P65 Creator Laptop



|

Akár kilencedik-generációs Core i9 CPU, GeForce RTX videokártya és 4K-s kijelző is kerülhet bele.

Hirdetés

Kevesebb mint egy éve, hogy az MSI útjára indította a P65 Creator Laptopot, ami alapvetően egy csúcskategóriás gamernotebook, de a trendi dizájnelemek nélkül. Most megérkezett ennek a frissített verziója. 

Hirdetés

Az új modellbe akár kilencedik-generációs Intel Core i9 CPU, NVIDIA GeForce RTX grafikus vezérlő és 4K-s kijelző is kerülhet. Az MSI P65 Creator Laptop ott lesz a Computexen is (illetve más gamerlaptopokat, asztali gépeket és kiegészítőket is visz az MSI). 

Az MSI ezzel a géppel elsősorban a tartalomgyártókat célozza, azokat, akik grafikus munkát, 4K-s videoszerkesztést, 3D-s animációt szeretnének végezni. A gépház elvileg nem változik, a többi részletre még várnunk kell. A Computexen ott lesz az új GT76 Titan díjnyertes laptop, a GE65 Raider a maga 240 Hz-es kijelzővel, valamint a frissített Trident Plus kompakt asztali megoldás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.