Hirdetés

Mini és lapos PC-kkel villog a Zotac



|

Igazából már a Computex startja előtt megvillantotta a lapos és kicsi ZBOX edge mini PC-ket a Zotac.

Hirdetés

A Zotac több SFF jellegű PC-t is bemutat a Computexen, többek között olyanokat is, amik már ott voltak a januári CES-en. Akadnak azonban teljesen újak is, mint például a ZBOX edge mini PC. 

Hirdetés

Az apró gép elvileg még 32 milliméter magas sincs, miközben akár Intel Core i7-8565U Whiskey Lake processzorral is felszerelhető. A rendszer két DisplayPort és egy HDMI csatlakozót kínál, ami arra utal, hogy akár három kijelzővel is elboldogul. Van Ethernet port, USB 3.1 és antennaadapter is. Az előlapra jackcsatlakozó, USB 3.1, USB-C portok jutottak. Oldalra pedig SD-kártyaolvasó, valamint a hűtést segítő lyukak. 

Az Edge széria dupla M.2 slotot kínál az SSD-knek, de 2,5 hüvelykes férőhely nincs benne. A Zotac alapvetően két modellt kínál majd: az M Series Edge mini PC aktív hűtést és PCIe NVMe-támogatást kap, míg a Zotac C Series Edge mini PC passzív hűtést és M.2-es SATA-támogatást, kisebb fogyasztású Celeron CPU-val. Ezek a gépek a negyedik negyedév során jelennek majd meg. 

A Computexen ott lesz az új ZBOX Magnus EN72070V PC is Core CPU-val és GeForce RTX 2070 grafikával, valamint a szintén RTX 2070-re építő harmadik-generációs VR Go hátizsák-PC és a legújabb MEK Mini. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.