Hirdetés

Radeon RX 5700-as kártyákat mutogathatott az ASRock



|

Phantom Gaming koncepciókártyákat állított ki a Computexen az ASRock, azonban a jelentések szerint azok valójában Radeon RX 5700-as vezérlők voltak.

Hirdetés

A HWBattle és a TechPowerUP érdekes fotókat osztott meg a 2019-es Computexről. Ezeken az ASRock két videokártyája található. Hivatalosan ezek a Phantom Gaming VGA Concept Card #1 és #2 voltak. 

Hirdetés

A jelentések szerint azonban valójában a Radeon RX 5700-as vezérlő korai változatai, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az AMD Navi-alapú Radeon RX 5000-es szériája pont a show keretében mutatkozott be. 

Az ASRock koncepciói jól néznek ki, ráadásul a tripla slotos kialakításba három hűtőventilátor is befért. A Polychrome SYNC mellett pedig stílusos fém hátlap is jellemzi ezeket. Többen úgy vélik, hogy az ASRock konkrétan így dolgozta át az AMD Radeon RX 5700-at. 

A gyakorlatban annyira nem is fontos, hogy ezeknek a koncepcióknak van-e közük a Radeon RX 5700-hoz, elvégre nem tart már sokáig, hogy az AMD partnergyártói maguk is előkészítsék az új grafikus vezérlőiket, immáron Navi-alapokon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.