Hirdetés

Szövetbe bújt az Intel dupla kijelzős Twin River laptopja



|

Újabb érdekes prototípust vitt a Computexre az Intel: a Twin Rivernek dupla kijelzője van, illetve szövetbe öltözött.

Hirdetés

Az Intel sok érdekességet vitt magával az idei Computexre, többek között prototípusokat is. Az egyik a Twin River, ami egy dupla kijelzős PC, szövetbe bújtatva. 

Hirdetés

Az Intel két darab 12,3 hüvelykes, 1920 x 1280-as érintőkijelzőt épített be a laptopba, aminek a külseje poliészter, poliamid és lycra. Belülre egy 15 wattos Intel Whiskey Lake U szériás CPU kerül, gőzkamrás hűtéssel, egyedi alaplappal, ami megoszlik a két oldal között. Akkuból is jutott mindkét oldalra, így a súlyelosztás egyenletes, a hűtés pedig zajtalan. 

A Twin River könyvként nyitható ki, a tartalmak mindkét oldalon megjelennek. Laptop módban is működik, ilyenkor virtuális billentyűzetet jelenít meg. Aki fizikai visszajelzést szeretne, az egy apró Bluetooth-billentyűzetet kap, ami a képernyők közé hajtogatható használaton kívül. 

Érdekesség, hogy az Intel tavalyi Tiger Rapids prototípusa is dupla kijelzős volt, és sokak szerint a későbbi Lenovo Yoga Book C930 alapja. Ott viszont még csak fém házat és E Ink második panelt használt az Intel. A mostani megoldás jóval szokatlanabb, de azért nem extrán különc, hiszen a HP bőrrel és fával, a Microsoft alcantarával dobta fel a termékeit mostanában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.