Hirdetés

Thunderbolt 3-as videokártyát villantott az ASRock



|

Mini-ITX-es házba is befér az ASRock új, Thunderbolt 3-as Radeon RX 570-es videokártyája.

Hirdetés

Nem könnyű erős grafikus vezérlőt építeni egy apró gépbe, de az ASRock új RX570TM-ITX/TBT-vel mindez megoldható. A videokártyát úgy tervezték, hogy egy mini-ITX-es házba is beférjen. 

Hirdetés

Az ASRock egy Radeon RX 570-es videokártyát rakott össze, maximum 8 GB GDDR5-ös memóriával. Az igazi különlegességet viszont az jelenti, hogy ez a PC-hez Thunderbolt 3 kábelen keresztül csatlakozik. 

A gyártó szerint ez a világ első Thunderbolt 3-as videokártyája, ami persze nem igaz. Thunderbolt 3-as grafikus dokkolók már évek óta vannak, amiknek hála egy kábellel külső videokártya adható a PC-hez. 

Ezzel a kártyával viszont már saját grafikus dokkoló is építhető, majd a kész mű bármilyen laptophoz vagy asztali géphez csatlakoztatható. Az ASRock szerint a PC-s gyártók is használhatják a kártyát minden egyben PC-khez. A Thunderbolt 3 port mellett akad még HDMI 2.0, VGA, USB 3.2 és Ethernet csatlakozó is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.