Hirdetés

Decembertől kapható az LG OLED-TV-je



|

Decemberben már kapható lesz az LG OLED-TV-je, amely 15 hüvelykes képátlóval rendelkezik.

Hirdetés

 

Az LG még az idei év elején mutatta be első OLED-TV-jének prototípusát, amely 15 hüvelykes képátlóval rendelkezik. Akkor azt ígérték, hogy a paneleket nyáron elkezdik gyártani - a tervet sikerül tartani, és már megjelenési dátum is van.

 

Won Kim, az LG OLED-üzletágának ügyvezetője elmondta, hogy az OLED-TV-jük idén decemberben már megvásárolható lesz. Noha a 15 hüvelyk nem egy nagy méret, még így is túlszárnyalja a világ első, kereskedelmi forgalomban kapható ilyen készülékét, a Sony 11 hüvlekyes, több mint 500 000 forintos XEL-1-ét.

 

Ilyen mérettel egyelőre hálószobába és konyhába ajánlják a tévét, aminek pontos tudásáról nem esett szó, vélhetően azonban egyezik a prototípuséval: millió az egyhez kontrasztarány, 1366 x 768-as felbontású panel, és 30 000 órás élettartam. Az LG OLED-TV-je először Koreában lesz megvásárolható, várhatóan elképesztően magas áron.

 

lg_oled.jpg
Képforrás: Engadget
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.