Hirdetés

Eee Box 206: HD-tartalmakra hegyezve



|

A HD-videók zökkenőmentes lejátszásáról a beépített ATI Radeon HD 3450-es grafikus kártya gondoskodik.

Hirdetés

 

Az Eee Box széria sorsát figyelemmel kísérők a 206-os modellről már decemberben hallhattak, immáron azonban kapható is az ASUS legújabb nettopja.

 

Az Eee Box 206 a HD-tartalmakra specializálódott, ezért HDMI port és egy ATI Radeon HD 3450-es grafikus vezérlő került bele - így probléma nélkül lejátszhatóak a HD-videók, noha a játékokkal még továbbra is gondok adódhatnak.

 

Többi tulajdonságában az új modell nem kínál többet elődjénél: szintén az 1,6 GHz-es Atom N270-es processzorral, 1 GB RAM-mal, egy 160 GB-os merevlemezzel (plusz 10 GB a gyártó online tárhely-szolgáltatásának keretén belül), valamint a szokásos portokkal, köztük DVI-jal is szerelték.

 

A csupán 20 wattot fogyasztó nettop Nagy-Britanniában már kapható, 310 angol fontért, ami 106 000 forintnak felel meg.  

 

asus-01.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.