Hirdetés

Elérhető a Vista SP1



|

A Microsoft kiadta a legújabb operációs rendszeréhez készült javítócsomagot, így weboldaláról már szabadon letölthető a Vistához készült Service Pack 1.

Hirdetés

 

windowsvistaproductguide8_k.jpg
A Vista operációs rendszer SP1-es szervizcsomagja már február elején letölthető volt bizonyos kalózok jóvoltából - a kiszivárgott bétaverziót torrenten kezdték terjeszteni.

 

Azóta olyan információk láttak világot, melyek szerint március közepén érkezik a javítás, a legfrisebb pletykák pedig tegnapra ígérték az SP1-et. A szó-beszéd igaznak bizonyult, ugyanis tegnap a koraesti óráktól a Microsoft hivatalos weboldalán elérhető az SP1-es szervizcsomag, hivatalos formájában.

 

A Service Pack 1-be nem csak a korábban megjelent hibajavítások kerültek bele, de tartalmaz olyan frissítéseket is, amelyek az operációs rendszer megbízhatóságán, teljesítményén javítanak. Szintén javították a kompatibilitási hibákat, és a hardveres támogatás is bővült.

 

Az SP1-nek hála az IT-adminisztrátoroknak könnyebb dolga lesz a rendszer kiépítését és kezelését illetően. A szervizcsomag egyelőre csak olyan rendszereken telepíthető, amelyek az angol, francia, német, japán, vagy spanyol nyelvek valamelyikét használják.

 

További információkat és letöltési linket ezen az oldalon találhatnak kedves olvasóink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.