Hirdetés

1 TB felhőtárhely jár a Google kisegítéséért



|

A Térképek szolgáltatásba kell üzleteket felvinni és értékelni.

Hirdetés

A Google térképszolgáltatására már jó ideje fel lehet vinni különféle nyilvános helyeket, a kávézóktól a múzeumokig bármi feltüntethető benne. A keresőcég eredeti elképzelései szerint a kérdéses üzletek tulajdonosai vagy alkalmazottai vitték volna fel a számukra előnyös információkat a rendszerbe, azonban a jelek szerint nem mindenki értesült az ingyenes reklámozási lehetőségről.

Hirdetés


A problémát megoldandó a Google ma bejelentette a "Helyi idegenvezető" programot. Ennek keretében a felhasználók segítségét kéri a közérdeklődésre számot tartó helyek Térképek szolgáltatásba való feltöltésére, a különféle információik naprakészen tartására, továbbá az általános értékelésükre.


A keresőcég természetesen jutalmazni is kívánja a szorgos önkénteseket, a különféle tevékenységekért pontok járnak. A pontok számától függően az idegenvezetők nyereményjátékokban és szolgáltatások zártkörű tesztelésében vehetnek részt, ajándékokat kaphatnak (például 1 TB kapacitást a Google Drive felhőtárhelyben), továbbá egymással is felvehetik a kapcsolatot.


A programmal kapcsolatos részletek itt olvashatóak.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.