Hirdetés

1 TB minden PC World előfizetőnek



|

Akciónk keretén belül 12 magazin, Office 365 Egyszemélyes licenc és ajándék szoftvercsomag is jár minden új és meglévő előfizetőknek.

Hirdetés

Továbbra is elérhető előfizetői akciónk, amely keretén belül összeválogattunk egy csomagba minden jót, amire egy technológia iránt érdeklődő személynek csak szüksége lehet. Az alapcsomagunkat a 12 PC World magazinon felül alaposan megtömtük Office 365 Personal előfizetéssel, 1 TB tárhellyel, ajándék Skype-percekkel, a Panda két eszközre telepíthető vírusvédelmével, a Zoner képmenedzserével, a WinUtilities karbantartójával, az IOBit driver-frissítőjével a lap mellé járó teljes verziós szoftvereken felül. Mindezért csupán 19 980 forintot kell fizetned, miközben az Office 365 és az éves PC World előfizetés értéke egyenként több mint 20 ezer forint, ajándék szoftvercsomagunk pedig több mint 40 ezer forintot ért.



Hirdetés


Ha még ennél is többre vágysz, akkor bátran ajánljuk prémum csomagunkat, amelyben az alapcsomag tartalmán felül egy exkluzív PC World pólót, alkoholszondát, és más tárgyi ajándékot is beleraktunk, egy szerencsés ráadásul egy Xbox One ajándékcsomagot is nyerhet január végén.

Megtetszett az ajánlat? Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.