Hirdetés

100 éves Brother nem vén Brother



|

Multifunkciós nyomtatók a japán cégtől.

Hirdetés

100 éve varrógéppel kezdte a japán testvérpár alapította cég. Ma agresszíven terjeszkedik a lézeres és tintasugaras nyomtatók és főként multifunkciósok piacán itthon is.


Ma, a japán anyacég alapításának 100 évfordulója alkalmával jelentette be a Brother International Hungary Kft évfordulós, megújult tintasugaras nyomtatócsaládját. A BH7e multifunkciós fotónyomtató széria a sikeres elődök alapjaira épít. Fix, saját fejlesztésű Piezo-kristályos nyomtatófejjel dolgoznak a készülékek, akár 1,5 pikoliternyi tintából is képesek cseppet formálni, felbontásuk 6000×1200 dpi. A legkisebb modellben is tartalmaz síkágyas lapolvasót dokumentum- és fotómásoláshoz, és külön cserélhetők az alapszínek.,A nagyobbak pedig kártyaolvasóval, honosított LCD képernyővel, PictBridge és USB flash meghajtó csatlakozással is rendelkeznek. Fotót nyomtathatunk velük nem csak memóriakártyáról, hanem USB meghajtóról (flash drive) is. A képernyős modellek lehetőséget adnak a fotók szerkesztésére, optimalizálására (például vörös szem automatikus eltávolítása), effektusok használatára. A legnagyobb, DCP-770CW jelű modell negyvenezer Forint alatti ára ellenére dupla szélességű, 3,3 hüvelykes LCD képernyőt és WiFi (WLAN) csatlakozást is kínál.

 

brotherdcp-770cw.jpg

 


A cég agresszív árpolitikájától további piaci részesedést remél, amire minden alapja meg is van. Az amúgy normál árszintű kellékanyag költségeken tintacsomagokkal segíthetünk, az együttesen többféle patront tartalmazó boxok vásárlásával akár 20%-ot takaríthatunk meg. Az új BH7e sorozat tagjai már kaphatóak kiskereskedelmi forgalomban is.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.