Hirdetés

111 órán át száguld idén az adománygyűjtő Desert Bus



|

10. alkalommal ültek neki jótékony célból a világ legunalmasabb videojátékának.

Hirdetés

Szerencsére egyre nagyobb hagyománya van az adománygyűjtésnek a játékvilágban is. Ha nem is a legnagyobb, de mindenképpen az egyik legismertebb ilyen esemény a Desert Bus for Hope, ahol a szervezők és önkéntes segítők mellett rendre felbukkan néhány híres arc is. Az idén immáron jubileumi 10. alkalommal megrendezett show persze jóval többről szó az unalmas buszvezetésnél.

Hirdetés

A hivatalosan soha meg nem jelent Desert Bus (1995-ben, Sega CD-n tervezték kiadni) alapjáraton ugyanis méltán pályázhatna a világ legunalmasabb játéka címre, a feladat benne nem több, mint az arizonai Tucsonból elvezetni Las Vegasba. A 8 órás, valós idejű úton a legnagyobb izgalmat egy-egy útszéli szikla vagy STOP-tábla felbukkanása jelenti a busz állandó jobbra húzása mellett, a streamerek ezért mindig bevonják a közönséget is, akik vicces feladatokat adhatnak nekik adományozás közben.

A váltásban levezetett idő a befolyt összegtől függ, idén 111 órás alapról indultak, amit a cikk írásának pillanatában már 125-re sikerült feltornázni 69 946 dollár adománnyal. A vendégek között felbukkan majd Ashly Burch színésznő, Molly Lewis zenész, a Doubleclicks és Jerry Holkins (Penny Arcade) is, továbbá a szokásos izgalmas aukciók sem maradnak el. Az élő közvetítést a csapat hivatalos oldalán követhetitek, ahol természetesen adakozásra is lehetőség nyílik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.