Hirdetés

2 GB-os Sandisk MP3 lejátszó



|

A Sansa c200 ára kijelzője és tisztes kapacitása ellenére 100 dollár alatt lesz.

Hirdetés

A flash memóriakártyák és háttértárak tervezésében és gyártásában nagy tapasztalattal rendelkező Sandisk az igényes belépő kategóriában indított erős versenyzőt. A berlini IFA szakkiállításon jelentette be a fényes, 1,4 hüvelykes LCD képernyővel és 2 gigabájt beépített memóriakapacitással rendelkező Sansa c200-at. A kellemes megjelenésű modell még microSD kártyaolvasót is kínál további, akár újabb 2 gigabájt bővítés számára. Lejátsza az MP3, WMA és DRM WMA formátumokat, utóbbi révén olyan zeneletöltő szolgáltatókkal is képes együttműködni, mint a Rhapsody, a Napster vagy a Yahoo! Music.

 


Beépített, cserélhet akkumulátora 15 órás játékidőt biztosít. Kiegészítették FM rádióvevővel és hangrögzítési lehetőséggel is. 128×98 képpontos kijelzőjét képek, diavetítések megjelenítésére is használhatjuk, zenelejátszás közben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.