Hirdetés

2014-ben nyit a Google Glass alkalmazásáruháza



|

A Google jövőre, az okosszemüveg kereskedelmi változatának piacra dobásával egy időben nyitja meg a Glass appboltját.

Hirdetés

A New York Times keddi beszámolója szerint a Google 2014-ben nyithatja meg a Google Glass alkalmazásáruházat. Az appkereskedés várhatóan akkor nyitja meg virtuális kapuit, „amikor a nagyközönség számára is elérhetővé válik” az agyonhájpolt csodaszemüveg.

A lap értesüléseit később a cég egy, a Marketing Landnek nyilatkozó tisztségviselője is megerősítette, de azt nem volt hajlandó elmondani, hogy a Glass store a Google Play részeként vagy aegy teljesen új, különálló áruházként működik-e majd.

Hirdetés

A fontosember azt sem közölte, hogy a fejlesztők kérhetnek-e majd pénzt az okosszemüvegre írt alkalmazásokért; az érvényes szerződés szerint nem fogadhatnak el fizetséget a „Glassware”-ért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.