Hirdetés

2023-ra belénk építik a telefont



|

2023-ban már sokkal előrébb tarthatunk a viselhető eszközöknél.

Hirdetés

A World Economic Forum alkalmából nagyjából 800 szakértő és ügyvezető értekezett arról, hogy milyen trendek formálják a technológiát és a jövőt, illetve mi lesz 2023-ban. 

Hirdetés

A jóslatok szerint 2022-ben a csúcspontján leszünk annak, amit a viselhető internetes megoldásokból ki lehet hozni. 2023-ra egészen más őrületeket várnak: a zsebünkben szuperszámítógép lesz (mai értelemben), a látás lesz az új felhasználói felület, és hódítani kezdenek az implantátumok. 

Természetesen mindennek a célja az lenne, hogy amit ma az okostelefonokkal csinálunk, azokat viselhető eszközökkel is el tudjuk végezni, később pedig beépített implantátumokkal. 

Ami a látást illeti, az olvasószemüvegek 10 százaléka lesz az internetre kötve, mondják a szakértők. 

Nem csak a Google Glass és a Microsoft HoloLens hódítanak majd, hanem az implantátum formában működő okostelefonok is. 

A kommunikációs és helymeghatározással kapcsolatos feladatokon kívül az emberek viselkedését és egészségét is monitorozzák majd az eszközök, amelyek akár okostetoválás formájában is létezhetnek. A megfelelő implantátumokkal talán még beszélni sem kell többé a kommunikációhoz... De vajon jó lesz ez nekünk...? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.