Hirdetés

28 évesen elhunyt a Grooveshark egyik társalapítója



|

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta Josh Greenberg halálát.

Hirdetés

Vasárnap éjszaka tragikus hirtelenséggel elhunyt Josh Greenberg, a Grooveshark egyik társalapítója. A híres-hírhedt zenemegosztó portálról a felhasználók szabadon streamelhették a mások által feltöltött zenéket, így természetesen a szolgáltatás azonnal a zenei jogvédők célkeresztjébe került. Ettől függetlenül egészen 2015. április 30-ig működött, amely meglepően hosszú idő annak fényében, hogy sosem sikerült kiegyezni a kiadókkal.

Hirdetés


Josh Greenberg holttestére a vele együtt élő barátnője bukkant rá vasárnap. A halál oka egyelőre ismeretlen: a rendőrség nem talált gyilkosságra vagy öngyilkosságra utaló bizonyítékokat, továbbá a boncolás eredménye is inkonkluzív lett. A férfi édesanyja szerint remélhetőleg a toxikológiai vizsgálat fényt derít majd a rejtélyre, az eredmények megérkezése sajnos 1-2 hónapot is igénybe vehet.


Nyugodj békében, Josh!


(Fotó: Nathan Thompson)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.