Hirdetés

3 magazint rejt az augusztusi PC World



|

Friss lapszámunk mellé az Android Superguide eddig megjelent kiadásait is ajándékba adjuk. Ha helyesen válaszolsz a kvízünkre, akkor még a három Evolveo táblagép egyikét is megnyerheted.

Hirdetés

Olvasóink kérésének eleget téve az augusztusi PC World lemezmellékletén elhelyeztük az Android Superguide eddigi két lapszámát, azaz vásárlóink három magazint vásárolhatnak meg egy áráért az idei nyár vélhetően eddigi legforróbb hónapjában. Sőt a lemezmellékletre több mint 15 ezer forint értékű szoftvergyűjtemény is felkerült: az Ashampoo videoszerkesztője és biztonsági adattörlő segédprogramja, valamint szerkesztőink kedvenc oktatási alkalmazásai.



Nem csak DVD-nkkel készülünk az oktatási szezonra, Iskolakezdés mellékletünkben leteszteltük azokat a 140 ezer forinti noteszgépeket és középkategóriás táblagépeket, amelyekre érdemes beruházni sulikezdésre; megnéztük azt, hogy milyen lesz a jövő iskolája; valamint a legjobb nyelvtanító szoftvereket és appokat is felkutattuk. Augusztusi magazinunkban azt is megmutatjuk, hogy a gyermekek számára milyen veszélyeket rejt a világháló, valamint hogy miként érdemes hozzákezdeni a szülői felügyelethez. Sőt a lap hasábjain a PC World kvízét is elhelyeztük, így aki bebizonyítja, hogy valóban jártas az informatika világában, az megnyerheti a lentebb látható Evolveo Vision XD7 táblagép egyikét.



Az augusztusi PC World tippmesterei az elmúlt hónapban sem pihentek. Kiderül, hogy miként lehet a videokártyát tuningolni (az alapoktól kiindulva), hogy miként deríthetjük ki, pontosan mi történik a gépünkben (külön kitérve a hardverek felügyeletére és a Windows folyamataira), valamint hogyan kerülhetjük el a nemzetbiztonsági intézmények (különös tekintettel az NSA) fürkésző szemeit.

További témáink részletesebben:



VGA-tuning 12 lépésben

A legtöbb valamirevaló videokártyában ott lapul még egy kis rejtett plusz sebesség, amit akár a kezdő felhasználók is előcsalhatnak.

Menekülés a Prism karmaiból

Utánanéztünk, hogy miként óvhatjuk meg minden kormányigyekezet ellenére privát szféránkat. Nem lesz egyszerű.

Eszközök a Windows 8-hoz

Mit tegyünk, ha nincs elég pénzünk egy hibrid laptopra vagy egy új egybegépre?

Mi történik a gépemben?

A Windows kényelmes rendszer, mindent önműködően csinál, ugyanakkor azt érezhetjük, hogy az irányítás nem a mi kezünkben van.



Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (az Android Superguide-ot a DVD-s verzió tartalmazza). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.