Hirdetés

3D mozi utazás közben



|

Az Epson multimédiás szemüvegével akár vonaton is lehet élvezni a 3D élményt.

Hirdetés

Az Epson megalkotta elsőgenerációs átlátszó multimédiás szemüvegét, a Moverio BT-100-at, amelynek viselői különböző multimédiás tartalmakat élvezhetnek teljes elvonultságban úgy, hogy közben a környezetük történéseit sem kell teljesen kizárniuk, az eszköz ugyanis átlátszó lencsékre épül.

 



A zsebre méretezett Android 2.2 platformon alapuló távirányítóval a termék használója könnyen ki tudja választani, éppen milyen tartalmat kíván „fogyasztani”, legyen az webes videó (MPEG 4, H.264), egyéb helyben tárolt multimédiás tartalom, illetve 3D-s kép vagy videó. Az okostelefon méretű eszközt a könnyebb kezelhetőség érdekében általános funkciógombokkal és érintőpaddal egyaránt ellátták.

Az utazási körülményeket szem előtt tartva a Moverio BT-100 a viselői számára olyan élményt nyújt, mintha egy 320 col (8,12 m) képátlójú képernyőt néznének 20 méter távolságból. A Full HD negyedének megfelelő képernyőfelbontás (QHD) biztosítja, hogy az élmény valóban a nagyképernyőshöz hasonlónak tetsszen, legyen a szemlélő akár egy repülő vagy vonat szűkösebb utasterében.

 



A Moverio BT-100 használata pofonegyszerű, az eszköz Wi-Fi kapcsolattal és 1 gigabájt belső memóriával rendelkezik; további tartozékai: a lecsatolható fejhallgató, a távirányító egység, a tartótok, illetve egy 4 gigabájt kapacitású SD kártya is. Az eszköz 2011 novemberétől egyelőre Japánban lesz elérhető, 2012 januárjától pedig már Európában is valós alternatíva lehet az okostelefonok és táblagépek viszonylag kicsi kijelzői mellett.

Adatlap

- Átlátszó lencsék az átlátszó hatásért
- Nagyméretű kép érzékeltetése (körülbelül olyan, mint egy 80 colos képernyő 5 méter távolságból)
- QHD felbontás (körülbelül 1/4 Full HD felbontás)
- Android 2.2 platform és Adobe Flash a webes böngészéshez és alkalmazások gyors futtatásához
- Wi-Fi csatlakozás
- Egyszerűen használható távirányító, dedikált funkcióbillentyűk és érintőpad
- Tartótok és töltő
- Addicionális 4GB SDHC memóriakártya
- 32GB-ig növelhető tárkapacitás 
- 1GB belső memória
- 3D-s tartalmak megjelenítése
- Cserélhető orrillesztékek és állítható szemüvegszárak
- Szemüvegre is felvehető
- Intuitív kezelőfelület
- Digitális használati útmutató
- Dolby Mobile2 sztereóhangzású fülhallgatók
- Egy töltéssel akár 6 óra üzemidő
- Lecsatolható sötétítőlencsék

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.