Hirdetés

3D-s játék-notebook az iBUYPOWER-től



|

A legújabb Battalion laptop a sztereoszkópikus, 3D-s játékokat és a 3D-s Blu-ray-filmeket is támogatja.

Hirdetés

Az iBUYPOWER az utóbbi időben számos játékos konfigurációt bemutatott, azonban a folyamat nem ért véget, itt van ugyanis a legújabb notebookjuk, a Battalion 101 W860CU-3D kódjelzésű, 3D-s tartalmakat megcélzó laptop.

 

A noteszgép támogatja a sztereoszkópikus, 3D-s játékokat, valamint a 3D-s Blu-ray-filmeket is. Az élvezetekről egy Intel Core i5-520M mobilprocesszor és 4 GB DDR3-as RAM gondoskodnak. Az NVIDIA GTX285M grafikus vezérlője mellett természetesen Blu-ray-meghajtót is találunk a gépben.

 

A laptop szélesvásznú LCD-kijelzővel rendelkezik, amely 120 Hz-es frissítási rátát és 1366 x 768-as felbontást tesz lehetővé. A notebookhoz az NVIDIA 3D Vision aktív szemüvege szükséges. A gépbe egy 320 gigabájtos, 5400 RPM-es merevlemez került, erről fut a Windows 7 Home Premium operációs rendszer. A 3D-s játék-notebook ára 1749 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.