Hirdetés

3D-s nyomtató a hawaii középiskolásoknak



|

A Z Corp 3D-s nyomtatói a hawaii középiskolás diákok szolgálatába álltak.

Hirdetés

 

A legtöbben már várják a napot, amikor a 3D-s nyomtatók olyan elterjedtek lesznek, mint mai elődjeik. Asztali méretű 3D-s nyomtatót már tavaly októberben láthattunk, egy hónappal később pedig már olyat is, ami papírból és vizes-ragasztóból készít 3D-s modelleket.

 

Hawaii állam úgy döntött, hogy az oktatás fejleszétse szempontjából fontosak az ilyen eszközök, ezért megállapodott a Z Corporationnel; és Amerikában elsőként 3D-s nyomtatóval erősíti a középiskolai oktatást. A diákoknak el kell küldeniük a terveiket a honolului oktatási irodába, ahonnan legyártva, fizikai, 3D-s modellként kapják azokat vissza.

 

A ZPrinter 310 Plus valóban nagy fejlesztésnek számít, ugyanis ára meglehetősen magas. Szállítás, adók, és minden egyéb nélkül 19 900 dollárba, tehát több mint 4 200 000 forintba kerül az új 3D-s nyomtató.

 

zprinter3d.jpg

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.