Hirdetés

4D-s utazásra csábít a Mass Effect űrhajója



|

Vidámparki attrakció lesz a Normandy-ból egy 4D-s holografikus utazás képében.

Hirdetés

Május 18-án nyitják meg az Electronic Arts és a Cedar Fair Entertainment legújabb közös munkájának eredményét. A Plants vs. Zombies után ezúttal az elmúlt évek egyik legsikeresebb játéka, a Mass Effect kap saját attrakciót a kaliforniai Great America szórakoztató parkban.

Hirdetés

A Mass Effect: New Earth a hivatalos megfogalmazás szerint egy 4D-s holografikus utazást kínál. A történet a harmadik epizód idején játszódik, a látogatók a Normandy fedélzetén foglalhatnak helyet, s a világ legnagyobb LED kijelzőjén követhetik az eseményeket 3D-s szemüveggel. A teljes élményről a mozgó székek mellett szél- és vízeffektek gondoskodnak, de lesznek "lábbökdösők" és "nyakcsiklandozók" is, 80 csatornás hangrendszer társaságában.

Az utazást egy hivatásos parancsnok felügyeli, ő lesz a kalauz az interaktív történet megismerése közben. A sztori, az animációk és a különféle grafikák elkészítését természetesen a BioWare munkatársai felügyelték, így a Mass Effect: New Earth igazi autentikus élménynek ígérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.