Hirdetés

90 millió aktív felhasználója van az Instagramnak



|

Decemberhez viszonyítva már 10 százalékot nőtt a szolgáltatás felhasználói tábora.

Hirdetés

A Facebook tulajdonában lévő Instagram immáron havi 90 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet, ami 10 százalékkal több, mint 2012. decemberében. A cég azt is közzétette, hogy naponta 40 millió fotót töltenek fel hozzájuk, és, hogy másodpercenként 8500 fotót kedvelnek az emberek.

Az Instagram már korábban is igen népszerű volt, hiszen az első egymillió felhasználót már hat hét alatt elérték. Azóta ők is a nagyok között játszanak, ugyanis a szűrőkkel ellátott fotók nagy népszerűségnek örvendenek.

Tavaly némi nehézségbe is ütközött a sikerek után a szolgáltatás, amikor a felhasználói feltételek módosításával azt sugallták, hogy a felhasználók fotóit az engedélyük nélkül adhatják el. Az AppData szerint a botrány 4 millió felhasználójába került az Instagramnak, azóta kiderült, hogy ez a szám némileg túlzó volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.