Hirdetés

CES 2012: 9.1 csatornás LG házimozi



|

Amerikában a Cinema 3D TV-ket és a Cinema 3D Sound házimozi rendszereket együtt árulják majd.

Hirdetés

Négy 3D hangtechnológiájával felszerelt házimozi-rendszert mutat be az LG. Valamennyi Cinema 3D Sound termék kombinálja a 3D-t és a Smart TV funkciókat, a gyártó Cinema 3D okostévéi mellé ajánlja őket. Olyannyira, hogy a két terméket (tévé és Cinema 3D Sound házimozi) párban kínálja majd minden áruház az Egyesült Államokban. Elsőként a BH9420PW modellel találkozhattak az idei CES látogatói, a további három új modellt pedig hónapokon belül ismerheti meg a közönség.

 

 

A BH9420PW modellben a szabadalmazott LG 3D Sound Zooming technológia folyamatosan szinkronizálja a hangzást a 3D Smart TV képernyőjén aktuálisan látható 3D képek helyzetével és mozgásával, így a hang térben is jobban igazodik a látványhoz.
A 3D hangminőséget erősíti a BH9420PW 9.1 csatornás hangszóró-rendszere, amelyben a négy álló 3D hangszóró felfelé tolja a hangot, ezzel biztosítva, hogy a függőleges tér is kiteljen. Egyes hangszórókban 360 fokos „hangprizmák” szórják minden irányban a hanghullámokat, hogy jobban betölthessék a helyiséget. Az LG 3D-hatású Sound Field Expansion technológia (egyfajta hangkiterjesztő DSP) tovább növeli a vízszintes hangmező méretét is, azaz a nézők nem csak egy szűk területen belül ülve érezhetik magukat az akció kellős közepében.

 

Az LG BH9420PW Smart TV funkciókkal is rendelkezik, így elérhető számos webes szolgáltatás (pl. YouTube, Picasa és még több száz másik), köztük magyar nyelvű források is vagy a sztereoszkopikus felvételeket kínáló LG 3D Zone. Azt még nem tudni, hogy itthon mikortól és milyen áron kapható majd az első Cinema 3D Sound modell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.