Hirdetés

A dolgozók odaadása miatt tarol a Huawei



|

A The Wall Street Journal szerint a Huawei a lelkes munkavállalói miatt tud ilyen remekül teljesíteni.

Hirdetés

A The Wall Street Journal jelentése szerint a Huawei az elmúlt időszakban elért sikereit többek között a lelkes és odaadó munkavállalóinak köszönheti. A cég árbevétele az elmúlt öt évben megduplázódott, és már 60 milliárd amerikai dollár fölött van. A Huawei a harmadik legnagyobb okostelefon-gyártó a világon, és a cég ígéretei szerint 5 éven belül az Apple-t és a Samsungot is megelőzi. 

Hirdetés

A hírek szerint a dolgozók egy része egy évnyi munka után külön megállapodást ír alá, amelyben lemondanak a túlórák kifizetéséről és a fizetett szabadságról. Cserébe általában részvényeket kapnak a cégben. 

A Huawei ügyvezetője jelenleg Ren Zhengfei, aki a céget 1987-ben társalapította. Hamarosan visszavonul, a helyét pedig annak a három felelős ügyvezetőnek az egyike veheti át, akik jelenleg 6 havonta váltják egymást. Zhengfei állítólag azt szeretné, ha a cég új első embere nem családtag lenne (a lánya a pénzügyi igazgató, az egyik fia pedig egy leányvállalatot vezet).

A Huaweinek jelenleg 170 000 alkalmazottja van. Azt, hogy ők mit gondolnak a cégről, Meng Bo, az egyik újonc összegezte: szerinte ha valaki elkötelezi magát a Huawei mellett, akkor az nem hagyja őt cserben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.