Hirdetés

A Google megmondja, milyen jelmezt vegyél fel Halloweenkor



|

A Google Frightgeist segít, hogy ne te legyél az 1001. Harley Quinn október 31-én a városban.

Hirdetés

Habár hazánkban is egyre inkább terjed, a Halloween az Egyesült Államokban és más angolszász országokban igazán népszerű. Az ősidőkben még a kelta újévet ünnepelték meg október 31-én, mára azonban a töklámpások és a különféle ijesztő jelmezek jellemzik ezt a napot. A beöltözés persze nem olyan egyszerű, hiszen ki szeretne az általában Halloween előestéjén tartott partikon pont ugyanúgy kinézni, mint száz másik ember?

Hirdetés

A megoldást most is a Google hozta el Frightgeist nevű szolgáltatásával. Az elmúlt hetek keresési szokásait elemezve kiszámították, milyen jelmezek után érdeklődnek a legtöbben. Az adatokat az Egyesült Államok interaktív térképén tekinthetjük meg, az összesített lista mellett a jelentősebb régiók lokális trendjeit is megismerhetik az érdeklődők a korábbi évek tendenciáival együtt.

A Google felmérése alapján az USA legnépszerűbb kosztümje Harley Quinn lesz, amit szorosan követ a Star Wars és a szuperhősös téma. Felbukkan a listán kalóz, csontváz, dinó, vámpír és Minnie egér is, de minyonokkal is bármelyik utcasarkon összefuthatunk majd. Gondoltad volna például, hogy Sacramentóban mindenki Tini nindzsa teknőc akar lenni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.