Hirdetés

A gyerekek iPhone-t akarnak karácsonyra



|

A 12 és 17 év közöttiek az Apple okostelefonjára vágynak.

Hirdetés

Az Ebates úgy döntött, ideje megvizsgálni, hogy idén karácsonyra mit szeretnének kapni a 12 és 17 év közötti fiatalok. Talán kicsit sem meglepő, hogy a vizsgált emberek 88 százaléka valamilyen kütyüt szeretne a fa alá: azon belül is az iPhone volt a legnépszerűbb eszköz. 

Hirdetés

A fiatalok 12 százaléka szavazott a Samsung Galaxy készülékekre, míg a 32 százalékuk Apple telefont akar. Furcsa módon a Galaxy okostelefonokat megelőzte az iPad, és szorosan a második az iPhone mögött. Nemek szerinti bontásban már komoly különbségek mutatkoznak, a fiúk ugyanis legjobban egy PlayStation 4-re vágynak, míg a lányoknál a legkedveltebb az iPhone volt. 

Az Ebates a felmérésben szereplők szüleivel is konzultált az eredményekről, és meghökkentő módon a felnőttek 54 százaléka valami Apple kütyüt venne a gyerekének idén karácsonyra. Természetesen az eredmények leginkább az amerikai képet tükrözik, de minden bizonnyal Európában is igen menő az Apple, ha a karácsonyfa alatti helyről van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.