Hirdetés

A gyógyító Wii



|

A Wii Fun Center a kórházba került gyerekek gyógyulását segítheti.

Hirdetés

 

Az Amerikai Egyesült Államokban működő Starlight Starbright nevű gyermekalapítvány immáron több mint 15 éve működik együtt a Nintendóval azért, hogy a kórházakba is eljuthassanak a játékok. Mint tudjuk, a Wii-t széleskörben alkalmazzák különféle terápiás javallatokra, és még a katonáknak is "felírták receptre".

 

A gyermekalapítvány ezúttal a Wii Fun Centerrel kapcsolatban működik együtt a gyártóval. A Nintendo új, 4250 dolláros eszköze alapvetően egy Wii-re épül, amelyet speciálisan "kórházi használatra" alakítottak át. A Wii-hez egy Sharp AQUOS LCD-kijelző és egy DVD-lejátszó is jár.

 

A Nintendo közel 700 000 forintos Wii Fun Centeréhez ingyenes kiszállítás, beállítás és élettartam-garancia is tartozik. A Starlight Starbright alapítvány az év végéig körülbelül 500 ilyen konzolt szeretne eljuttatni az egészségügyi intézményekbe, ezzel is segítséget nyújtva a kórházakba került gyerekek felépülésében.

 

starlight-wii.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.