Hirdetés

A hi-tech tetoválás tudja, hol vagy



|

A Chaotic Moon tetoválásai elektronikus alkatrészeket tartalmaznak.

Hirdetés

A Chaotic Moon egy olyan startup, amely mindig érdekes projektekkel igyekszik előállni. A legújabbat úgy hívják, hogy "Tech Tats". 

Hirdetés

Tetoválásokról van szó, amelyeket könnyen és gyorsan lehet felvinni a bőrre. Azért nagyon különlegesek, mert elektronikus alkatrészeket tartalmaznak: mikrokontrollert és LED-es fényeket is. 

Valódi viselhető eszközök, amelyek szükség esetén érzékelik a stresszt, a testhőmérsékletet, a vérnyomást vagy éppen a pulzust. 

Rengeteg lehetőség rejlik az ötletben, többek között például lehetne vele követni a gyerekeket egy zsúfolt tömegben. Adott esetben a katonaságban is beválhat az emberek helyzetének és állapotának a monitorozására. 

Jelen pillanatban a termék csak prototípus. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.