Hirdetés

A leggyorsabban terjedő őrület



|

Az első nap rekordot döntött a népszerű World of Warcraft kiegészítőjének eladása

Hirdetés

Ezzel a leggyorsabban terjedő játékká vált a világon a játékok történetében, a tengeren innen és túl is. A TBC egyidőben került a boltok polcaira Amerikában, Európában és a távol keleten is, január 16-án, illetve egy nappal később Ausztráliábab ls Új-Zélandban. Összesen 4 millió példányt szállított a Blizzard a viszonteladóknak, és ezek közül 5000 tartott éjféli nyitóeseményt.

Az első napi eladások 1,2 millió példányt mutattak Amerikában, és több, mint 1,1 milliót Európában. 24 órával a megjelenés után már 1,7 millió játékos bejelentkezett, és frissítette hozzáférését a kiegészítőhöz.

"A The Burning Crusade már most felülmúlta minden elvárásunkat. Nagyon örülünk annak, hogy ilyen sokan kíváncsiak arra, mit is nyújt a kiegészítő, és továbbra is várunk minden játékost, hogy ők is megtapasztalják a kiegészítő által biztosított játékélményt." Ezt Mike Morhaime nyilatkozta, a Blizzard Entertainment elnöke.

A kiegészítő megjelenése előtt több, mint 8 millióan játszottak már a World of Warcrafttal, és ezzel a játéktörténelem valaha legsikeresebb MMORPG-je, azaz online szerepjátéka.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.