Hirdetés

A legtrehányabb Asztalok



|

Tegnapi felhívásunkra több rusnya Asztal is érkezett postaládánkba, íme a legjobb három közülük.

Hirdetés

Az IObittal közösen indított nyereményjátékunkban 20 darab Advanced SystemCare 6.0 PRO licencet sorsoltunk ki rászorultsági alapon. Azaz a rendszertakarító oda került, ahol a leginkább szükség van rá. Felhívásunkra többen jelentkeztek, nézzük a szerkesztőség által kiválasztott három legkaotikusabb Asztalt.

 



Az első Asztal első látomásra rendezettnek tűnik, hiszen az Internet Explorer minden apró kis részt elfoglal. Ám mivel ennek nincs semmi értelme, ezért az elrendezést nem tudtuk díjazni, illetve mégis!

 



A második Asztalon a háttérkép már önmagában megérne egy misét, ám a tálca zsúfoltsága, valamint az Asztalon elhelyezett ikonrengeteg még borzalmasabbá teszi az összképet. Próbáltunk egy szép részt találni rajta, a hölgyön kívül nem figyeltünk fel egy rokonszenves részletre sem.

 



Full HD felbontást így elpazarolni! A háttérkép borzalmas, az ikonok között pedig nehéz megtalálni az értékesebbeket. Legalább a tálca rendezett, ezen felül plusz pontot érdemelt nálunk, hogy egy Vistáról van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.