Hirdetés

A Microsoft kinevette az Apple-t



|

Satya Nadella szerint figyelemre méltó, hogy az Apple szerint a hibridek (így az iPad Pro) mégsem a hűtő és a kenyérpirító házasságával egyenlőek.

Hirdetés

Sok kijelentés elsülhet visszafelé, akár egy későbbi időpontban is. A Microsoft ügyvezetője most például egy korábbi mondatára emlékeztette az Apple első emberét. 

Hirdetés

Satya Nadella az ausztrál Financial Review-nak adott interjút, amelyben többek között a Surface gépek egyre nagyobb sikeréről is szó esett. 

A Surface szériát a Microsoft kockázatvállaló természetéhez kötötte, és utalt rá, hogy ez merőben eltérő hozzáállás, mint a riválisoké. 

Nadella Tim Cooknak és az Apple-nek szánta azt az emlékeztetőjét, amely alapján néhány éve a hibrid gépek létjogosultságát megkérdőjelezték. Akkor sokan úgy gondolták, hogy ilyesmire senkinek nincs szüksége, sőt, az Apple egy hűtő és egy kenyérpirító házasságához hasonlította a hibrid gépeket. Valamivel később azonban Tim Cook meggondolta magát, és megérkezett az iPad Pro, amely mégsem hűtő és kenyérpirító. 

Ami azt illeti, az Apple az iPad Pro érkezése óta olyan reklámokat is kiadott, amelyekben a hibrid táblagépet többé nem tabletnek, hanem egyenesen számítógépnek tartotta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.