Hirdetés

A Microsoft kitalálja a bajuszod hosszát



|

A Microsoft Garage Project keretében készült az arcfelismerő technológia.

Hirdetés

A Microsoft egyik legújabb arcfelismerő eszköze kifejezetten az arcszőrzetre szakosodott, és azért készült, hogy a gépi tanulás útján képes legyen megtippelni, milyen hosszú valakinek a bajsza. 

Hirdetés

A MyMoustache.net az arcszőrzet hosszát tippeli meg, elég hatékonyan. Az eredményeket három kategória szerint osztályozták a fejlesztők. 

Az oldalt a Microsoft Garage Project keretében futtatják - ugyanígy érkezett el a netre egyébként a HowOld.net is, ami egy ember életkorát becsülte meg. 

Amellett, hogy a Microsoft technológiáit mutatja, az oldal azért is fut, hogy felhívja a figyelmet a férfiak egészségére, valamint az esetleges problémákra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.