Hirdetés

A múlt darabjai a mai valóságban - fotósorozat



|

Sokan vagyunk olyanok, akik percekig tudunk bámulni egy régi képeslapot, vagy fényképet.

Hirdetés

Gyerekkoromban volt egy dobozunk, melyben régi fényképeket és képeslapokat tartottunk, és ezeket rengetegszer átnézegettem, megpróbálva keresgetni az ismerős dolgokat a kifakult és megsárgult papíron. Úgy tűnik, hogy a külföldi oldalak is érdeklődnek a magyar dolgok iránt, elnézve az alábbi fotósorozatot, mely a mai Budapestbe lop be egy szeletnyi történelmet.

 

Furcsa látni, hogy a megváltozott világ ellenére mennyi olyan részlet van, mely őrzi az elmúlt idők emlékét, még akkor is, hogy ha nem éppen békés történésekről van szó. Az épületek ablakai, a falak, de sokszor még a fák is olyan régiek, hogy sokan közülünk még nem is éltek akkor, amikor ezeknek az árnyékában már több évtizednyi élet lepergett. Még több képet láthatunk itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.