Hirdetés

A PC World az AV Trend & Hi-Fi Show-n



|

Ebben az évben is várjuk minden szórakoztatóelektronika iránt érdeklődő olvasónkat a PC World által támogatott AV Trend & Hi-Fi Show-ra.

Hirdetés

Idén 14. alkalommal kerül megrendezésre az AV Trend & Hi-Fi Show, melyen, csakúgy mint tavaly, a PC World is jelen lesz különböző akciós ajánlatokkal és kedvezményekkel. Ám ezúttal egy kicsit szorosabbra fontuk együttműködésünket a kiállítás szervezőivel és ennek köszönhetően a látogatóknak lehetőségük nyílik olyan belépőjegyet is vásárolni a rendezvényre, melynek áráért megkapják a Sztereó S&V Teszt és a PC World magazinok aktuális lapszámait is.

Hirdetés

Érdemes tehát ellátogatni November 9-10-én a Budapest Marriott Hotelbe, ugyanis a helyszínt illetően változásra szántuk el magunkat, most az eddigi Westend Hilton helyett egy sokkal elegánsabb, szebb környezetbe invitáljuk vendégeinket, hogy  otthonosabb környezetben ismerkedjenek meg a világ legdrágább és legjobb audio-vizuális termékeivel, melyek közül többel már oldalainkon is találkozhattatok.

A kiállításról további részleteket, és a pontosabb jegy, és csomagárakat a rendezvény oldalán találhattok.

Várunk tehát minden kedves érdeklődőt két hét múlva a Mariottban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.