Hirdetés

A Pokémon GO és az internetképes kontaktlencse



|

A Niantic ügyvezetője idővel kihagyná az okostelefont a Pokémon-vadászatból.

Hirdetés

Több mint 160 millió dolláros árbevételt hozott már a Pokémon GO, a lendülete és a népszerűsége pedig töretlen. John Hanke, a Niantic ügyvezetője azonban ennél is nagyobb dolgot képzelt el. 

Hirdetés

Hanke egy olyan appot szeretett volna, amihez egy internetképes kontaktlencse használatára van szükség. 

Az ügyvezető azért akart ilyen kontaktlencséket adni a játékosoknak, hogy teljes mértékben a kiterjesztett valóságban lehessenek, és körbe tudjanak nézni - ahelyett, hogy a telefonjukat bújnák. 

Az ötlet passzol a játék egyik céljához, vagyis ahhoz, hogy az emberek mozduljanak ki, és ne csak az eszközeikbe meneküljenek. 

A Pokémon GO részben elérte a célját, elvégre sokan szálltak le a kanapéról, fedezik fel a környezetüket új módon vagy beszélgetnek másokkal. Persze néhányan olyan mértékben nézik a telefont, hogy balesetet szenvednek. 

A Pokémon GO az Apple App Store-jának is segített rekordot dönteni, és az eddigi legsikeresebb mobilos játéknak számít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.