Hirdetés

A rendőrkutya a pendrive-od is kiszagolja



|

A kutyák képesek az elektronikai eszközöket, és így a pendrive-okat is kiszagolni.

Hirdetés

A bűnözőknek már nem csak amiatt kell aggódni, hogy a rendőrkutya kiszagolja a drogokat, ugyanis olyan magasan képzett kutyák is segítik a hatóságok munkáját, amelyek képesek az elektronikai eszközöket, konkrétan a pendrive-okat és a memóriakártyákat megtalálni. 

Hirdetés

Eddig összesen öt kutyát képeztek ki erre a feladatra, és mindtől retteghetnek azok, akik cyberbűnözők vagy gyerekpornósok. 

A rendőrség egy olyan szagmintával tanítja be az állatokat, amelyek az adattárolókra jellemzőek. A kutyák ezután megtalálnak bármilyen microSD kártyát vagy iPadet. 

Egy kutya betanítása hat-nyolc hónapot vesz igénybe, de ezután nincs olyan tárgy, amit ne találna meg: legyen az drog, pénz, autó, nanoSIM. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.