Hirdetés

A Samsungnak is van új robotporszívója



|

A szokásosnál ötször nagyobb szívóerőt ígér a VR9000H.

Hirdetés

A Samsung legújabb eszköze, amely nagy segítség lehet a takarításban, a VR9000H kódnévre keresztelt robotporszívó. Az eszköz különlegessége, hogy egy erősebb, digitális inverteres motort szereltek bele, aminek köszönhetőek a szokásosnál ötször nagyobb szívóerőt képes kifejteni a robotporszívó. Ennek köszönhetően persze a végeredmény is jobb az okosporszívóktól megszokottnál. 

Hirdetés

A rendszer úgy lett felépítve, hogy ciklontechnológia elvén választja le a porszemcséket egy belső kamrába. Ennek hála a második kamrába már csak tiszta levegő jut, így a légtérbe is ez kerül vissza. A porzsák nélküli technológia tovább növeli a teljesítményt, ráadásul nem kell szűrőket sem tisztogatni. 

A tájékozódásról és az akadályok kikerüléséről a Full View Sensor gondoskodik. Az EasyPass kerekeknek hála a porszívó könnyedén átmegy a kábeleken és a küszöbökön, a beépített szoftver pedig szisztematikus haladást ígér. Ha mégsem vagyunk elégedettek, egy lézeres pálcával az igazán koszos foltokra visszaküldhetjük a VR9000H-t, amely szeptembertől kapható, 1000 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.