Hirdetés

A Simpson család atyjával erősítene a Netflix



|

Matt Groening és a tartalomszolgáltató közös animációs sorozatról tárgyalnak.

Hirdetés

Az immár 62. életévét taposó Matt Groeningnek sokat köszönhet a világ. 1987-ben megalkotta az azóta kultikus szintre emelkedett Simpson családot (persze a Futuramáról sem illik megfeledkezni), ami két év múlva sorozat formájában indult hódító útjára. Homer és kompániája már a 27 évadnál tartanak és számos felnőtteknek szóló szitkomot inspiráltak, Groening most azonban úgy tűnik, új kihívásokat keres.

Hirdetés

A Variety információi szerint a televíziótól már félig-meddig visszavonult mestert a Netflix kérte fel egy teljesen új animációs sorozat elkészítésére. Bár a tartalomszolgáltató nem kívánta kommentálni a hírt, jól értesültek tudni vélik, hogy két évadról lenne szó, egyenként 10-10 epizóddal.

A sorozatok és filmek streamelésére specializálódott vállalat egyébként is nagyon komolyan veszi a saját tartalmak gyártását, jó példa erre a sikeres Kártyavár című sorozat. Ha az eddig megszokott példát követik, Matt Groening leendő animációs szériája is egészben kerülhet kiadásra, nem kell heteket várni minden egyes epizódra - remélhetőleg a magyar felhasználóknak sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.