Hirdetés

A Telekom is ingyen Wi-Fi szolgáltatást indít



|

Belföldön és külföldön összesen több tízmillió hotspothoz csatlakozhatnak az ügyfelek.

Hirdetés

A Telekom mai tájékoztatása alapján néhány napon belül elérhetővé válik a Wi-Fi Fon szolgáltatása, amely a UPC Wi-Free-hez hasonlóan lehetővé teszi a megfelelő előfizetői számára, hogy más előfizetőkhöz kihelyezett Wi-Fi routerekre kapcsolódjanak fel. A UPC megoldásához hasonlóan a vendég felhasználók internetezése nem csökkenti a házigazda internetének sebességét.

Hirdetés


A Telekom megfelelő előfizetői hamarosan levélben kapják majd meg azt a felhasználói nevet és jelszót, amely segítségével ismeretlenek routereihez kapcsolódhatnak. Egy név-jelszó párossal szimultán három eszköz csatlakoztatható az ingyenes hotspotokhoz. Fontos megemlíteni, hogy a Wi-Fi Fon szolgáltatást csak olyan előfizetők vehetik igénybe, akik maguk is a Wi-Fi Fon szolgáltatás nyújtására képes routert kaptak a Telekomtól, vagy Next XL díjcsomagos előfizetők. Ezen felül csak az újonnan kötött Next S / M, illetve Music S / M / XS díjcsomagok mellé jár majd ingyen és automatikusan Wi-Fi Fon.


A Wi-Fi Fon szolgáltatás külföldön is használható, ennek megvalósításához a Fon névre hallgató céggel társult a Telekom. Sajnos a partnercég közel 20 millió routerből álló külföldi hálózatához csak a Travel & Surf S / M / L roaming adat-díjcsomagok, valamint az EU 100 és EU Plusz opciók előfizetői kapnak hozzáférést.


(Forrás: Telekom | Nyitókép: Yahoo)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.