Hirdetés

A Thermaltake és a BMW játékosoknak készített egeret - fotók



|

A Thermaltake extrém számítógépházának sikere után ismét együtt dolgozott a BMW-hez tartozó Designworks USA dizájnereivel. Az eredmény meggyőző.

Hirdetés

Sokan emlékszünk még arra a lebilincselő látvány nyújtó házra, amelyet a Thermaltake a BMW Group-hoz tartozó Designworks USA szakembereivel közösen álmodott meg. Az ütős látvány és a minőségi kivitelezés elég kellemes párt alkotott, így nem csoda, hogy a siker menetrendszerűen érkezett. Ezek után várható volt, hogy a két cég még dolgozik együtt, most éppen egy játékosoknak szánt egeret mutattak be, amely a jól ismert Level 10 design jegyeit hordozza magán.

A moduláris felépítésű egér egyébként kényelmes, szellős műanyag borítással rendelkezik, teljes egészében testre szabható (fizikailag is, de még a DPI érték is külön scrollozható), és természetesen vezetékes, mivel a játékok esetében sem a rádiós, sem a Bluetooth egér nem a legjobb megoldás. 

A megjelenésről egyelőre nincs pontos információ, de még idén várható a Thermaltake és a BMW futurisztikus egere más Level 10 termékek kíséretében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.