Hirdetés

A videó lesz a mobilos Facebook lényege



|

Mark Zuckerberg szerint a jövőben a szövegdobozok helyett videókkal mutatjuk meg, hogy mi történik a világban.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy gyakorlatilag mindenki mobilról Facebookozik, így az is kétségtelen, hogy a jövőbeli fejlesztések a mobilos világra koncentrálnak majd. Mark Zuckerbergnek van is egy-két ötlete. 

Hirdetés

Zuckerberg még az elemzőknek szóló konferencián árulta el, hogy a mobilos Facebook lényegét a jövőben nem a szövegdobozok, hanem a videók jelentik majd.  

Szerinte a legtöbb közösségi app ma szövegdobozokra alapoz, ha megosztásról van szó - azonban a jövőben a kamera lesz az elsődleges, ezzel mutatjuk meg másoknak, hogy mi történik a világban. 

Zuckerberg úgy véli, hogy körülbelül 5 éven belül az online tartalmak nagy része videó lesz, nem szöveg vagy kép. Éppen ezért a mobilos Facebook is erre alapoz majd. 

A Facebook kínálatában és appjaiban kiemelt szerep jut majd a videónak, hogy könnyebb legyen kifejezni magunkat. A Facebook Messenger felületét is ennek megfelelően tervezik át. Az élő streaming és a Messenger Day bevezetésével egyébként a folyamat már elkezdődött. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.