Hirdetés

A ViewSonic nagyképű 3D-s jelöltje



|

Mindenki megpróbál hozzátenni valamit a 3D-s piachoz.

Hirdetés

Akinek hosszabb listája lenne a beszerzendő 3D-s monitorokról, az nyugodtan lerövidítheti, mert a ViewSonic 24 hüvelykes V3D245 3D monitorja megfelelő a célra, amennyiben rendelkezünk felesleges, vagy legalábbis erre a célra félretett 500 dollárral. Nem túl meglepő az 1080p-s felbontású LED-es képernyő, és a vezeték nélküli, beépített Nvidia 3D Vision emitter, a hozzá tartozó 3D szemüveggel.

Ezek után szintén nem érhet készületlenül a 120 HZ-es frissítési frekvencia, a 2 ms-os válaszidő, valamint a HDMI 1.4, és a 300 nit fényerősség. Amennyiben bárminemű problémánk lenne a monitorral, kivéve a töréskárt, fröccsenő italok okozta diszfunkciót, úgy garanciális igényeinket a vásárlástól számított 3 évig tudjuk érvényesíteni. A megjelenés augusztus második felére tehető, az ár pedig 499 dollárban lesz megállapítva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.