Hirdetés

A Weboldalkészítő suli sorozat részei



|

Az első magunk készítette weboldal éppolyan emlékezetes lehet, mint mondjuk az első szerelem. A folyamat, amelynek során összetákoltuk, feltöltöttük, behívtuk, és egyszer csak megjelent a böngészőben... valami tagadhatatlanul katartikus élmény. (Igen, a miénk is rettenetesen nézett ki.)

Hirdetés

Cikksorozatunkban bemutatjuk a szabványos weboldalak készítésének minden lépését, a tervezéstől a a végső megvalósításig. Végiglépdelünk a HTML-kód írásának alapjaitól a formai beállításokat megvalósító CSS-lapok tervezésén át az interaktivitást nyújtó JavaScript programok trükkjeiig. Nem csak a jelent, de a közeljövő újdonságait is szemügyre vesszük.


Hirdetés

 

A Weboldalkészítő suli sorozat részei:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.