Hirdetés

Akciókamera került az Altec Lansing fejhallgatójába



|

Elsősorban lemezlovasok számára találták ki a terméket.

Hirdetés

Az audiotechnikára szakosodott Altec Lansing ma bejelentette a világ első akciókamerával egybeépített fejhallgatóját. A kifejezetten lemezlovasok számára kitalált DVR DJ-style baloldali hangszórójának keretébe épített kamerával 1080p@30fps videót rögzíthet a színpadon tevékenykedő DJ, így a saját szemszögéből örökítheti meg az orra előtt zajló eseményeket.

Hirdetés


Az Altec Lansing vezeték nélküli fejhallgatójába 8 GB beépített háttértár került, amely legfeljebb 32 gigás microSDHC kártyával bővíthető, de a sima rögzítésnél valószínűleg népszerűbb lesz a Wi-Fi kapcsolat segítségével végrehajtható élő streamelés. A sajtóközlemény szerint például a legközelebbi megjelenítőre simán átküldhető a kamera képe, a Youtube-ra való közvetlen streamelési lehetőségről konkrétan nem esett szó. A termékhez jár egy Magisto névre keresztelt videoszerkesztő is, az iOS / Android / Windows rendszerű programmal elvileg könnyen effektezhetőek, vághatóak és megoszthatóak a klipek.


A 7 órás akkus üzemidővel rendelkező, zajszűrős mikrofonnal ellátott DVR DJ-style a második negyedévben kerül majd piacra, az ajánlott fogyasztói ára 200 dollár lesz.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.