Hirdetés

Amerika ellenes játék



|

A perszákkal harcolhatunk az USA ellen az új iráni játékban.

Hirdetés

Egy iráni keményvonalasokból álló diákcsoport olyan FPS játékot készített, melyben a változatosság kedvéért a világszerte gonosznak kikiáltott perzsák oldalán harcolunk és az ellenség ezúttal az USA. A játék megalkotásának apropóját egy korábban megjelent amerikai játék adta, aminek célja az volt, hogy az USA katonáinak bőrébe bújva meghiúsítsuk az iráni atomprogramot. A most megjelent játékban a másik oldalon küzdhetünk, immár az USA ellen, hogy megvédjük a perzsa ország tudósát.

 

irangame.jpg

A történet szerint egy atomtudóst elfogtak az amerikai hadsereg katonái Irakban. Doctor Kousha épp a siíta muszlim szent városba, Kerbalába zarándokol, amikor letartóztatják a kommandósok. Feladatunk Bahman parancsnok személyében természetesen az, hogy őt megmentsük.

 

A játékot természetesen az egész országban reklámozzák és várhatóan hatalmas sikert arat majd a többek között Amerika ellenességéről is híres országban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.